Hát újra itt...

Eljutottam most egy olyan pontra, amikor úgy érzem, ismét szükségem van egy helyre, ahová elrejtőzhetek a világ elől. Szóval leporoltam a blogot, vázlatba tettem minden eddigi bejegyzésemet az elmúlt megannyi évből - ha lesz egy kis időm, átnyálazom őket, és ami olyan, azt visszaállítom nyilvános módba -, hogy tiszta lappal kezdhessek.

Egyelőre nem tudom pontosan, miket fogok ide írni. Az lenne a legjobb, ha mindenről hírt adnék. Vissza kell szoknom arra, hogy kiadom magamból az érzéseimet, ahelyett, hogy magamba zárnám őket, máskülönben fel fogok robbanni.

Próbálok majd pozitív bejegyzésekkel előrukkolni dolgokról, amelyek boldoggá tesznek/tettek, vagy amelyekért hálás vagyok, hogy megtörténtek velem. Szeretnék felvidulni, szeretnék jobb kedvű lenni az emlékeim révén, és mindenek felett: kinőni valamiből, vagy inkább valakiből.

Szőrnyen fájdalmas procedúra lesz, de már nem az a lány vagyok, akit holmi világvégék ledöntenek a lábáról. Igenis erősebb lettem, és meg fogok tudni küzdeni azzal, amivel a sors most szembeállított. Azt hiszem, ennek egyik első lépése, hogy visszahívtam az életbe ezt a blogot.

Készülj Világ, sokat kell mesélnem Neked...

Nincsenek megjegyzések:

Copyright © 2014 s a f e & s o u n d , Blogger