neverending-rain.blogspot.com
trees prisoners
profil mese napló
Valami új

Kezdem újra értelmét látni a blogolásnak, legalábbis már tudom azt, miről szeretnék írni. És nem, nem a hisztiről, nem arról, mi hiányzik, vagy hogy mi fáj, sokkal inkább a jó dolgokról. Mert rengeteg jó dolog van az életben, csak meg kell őket látni, még azokat az apró jelentékteleneket is.

Azt hiszem, hogy az utóbbi időben elég jelentős gondolkodásmódbeli változáson mentem keresztül, ami több dolognak is betudható, és közben mégis... valami megmagyarázhatatlan is mozgatja egyszerre ezeket a láthatatlan szálakat. Igazából, ha visszagondolok, nem tudom, hogyan történt, de... elkezdtem szeretni magam. És ez megnyugvással tölt el. Tudni, hogy jó vagyok, hogy semmi baj nincsen velem, hogy szerethető vagyok mindenemmel együtt, ez... felemelő érzés. Nem vágyom már bántani, éheztetni magam. Nem érdemlek ilyen életet. Senki sem érdemel ilyet. Mert mindannyian méltóak vagyunk a szeretetre.

Szeretek erre gondolni, és azon kapni magam, hogy elmosolyodok. Mert jó érzés. Jó érzés végre valahára békében lenni saját magammal.

Layout: Helle M. Inspired by: {x} Image: {x}