neverending-rain.blogspot.com
trees prisoners
profil mese napló
[REVIEW] MJ Care Grape Essence Mask


"több review-ot kéne írni"-állapotban leledző bejegyzés
Ezt a maszkot még ajándékba kaptam egy Ebay-es rendelés mellé, de már fogalmam sincs, hogy mi mellé, mert elég régen történt a dolog. Ami azonban bizonyos, hogy ezidáig hozzá sem nyúltam, mert valahogy minden maszkot és pakolást körülményesnek érzek, én lusta disznó, de csak addig, míg fel nem tettem/kentem. A sheet mask-ok egyébként is hasznos holmiknak számítanak, heti átlagban egyet nem ártana feltennie az embernek - legalábbis ebbéli kutakodásom eredménye régebben erre vezetett  - hogy a bőre kellőképpen hidratált, puha, sima legyen, nem is beszélve a különböző egyéb hasznos kivonatokról, amelyeket esetenként még tartalmaznak ezek a maszkocskák.Ami a csomagolást illeti, szemnek kellemes, lilás színű, és mivel szőlő kivonatot tartalmaz, így adja magát, hogy egy szőlőt is biggyesztettek a csomagolásra. Tipikus sheet mask csomagolás, egyszerű és megfelel a célnak, amire való.

Mit mond a gyártó?
A szőlőben található polifenol megakadályozza a bőr alatt található szabad gyökök kialakulását,   és bőségesen tartalmaz gyümölcs savakat is, amelyek tisztábbá varázsolják az arcbőrt. Azonnali hidratáló és revitalizáló hatással rendelkezik, így biztosítva a bőr számára szükséges táplálást, bármikor, amikor csak szükség van rá.

Mit mondok én?

Kiindulva abból, hogy a szőlőben található hatóanyagoknak mennyi pozitívumot tulajdonítanak - antioxidánsokban gazdag, felveszi a harcot a szabad gyökök ellen - eleve szimpatikusnak tűnt a szőlő kivonat, amit a maszk tartalmaz. Kibontva a kis drágát, élből meg is csapott egyfajta finom, kellemes illat, úgyhogy egy piros pontot már be is zsebelt nálam. Nem vagyok valami nagy sheet maszk veterán, de merek élni a gyanúperrel, hogy a csomag több folyadékot tartalmaz, mint többségében a maszkok, és maga az anyag is mintha jobban beszívta volna a nedvességet, de ez csak az én személyes kis véleményem. Illeszkedés tekintetében nem tér el a megszokott kaptafára készült maszkoktól, amelyeket ugyebár egy adott sablon alapján csinálnak, nekem speciel nem ott van ezeken a szemem meg a szám, mint amúgy, de arca válogatja az embernek~
Használatát tekintve az ember felteszi - előtte esetleg bedobja egy kis időbe a frigóba - húsz percig mellőzi az érzelmek arcon történő kinyilvánítását, legfőképp a tükörképe megpillantásakor, majd megválik tőle, a megmaradt nedvességet a pofin pedig finoman belemasszírozza a bőrbe.
Az eredmény? Azonnal érezhető puha, hidratált bőr, ezen felül pedig a tisztaság érzése, amelyet heti egyszer tényleg nem lenne kár, ha mindenki megérezne, mert felettébb felemelő, na meg a bőrnek is jót tesz egy kis törődés a megszokott arcápoláson túl.

Honnan: rendelés mellé kapott ajándék~
Mennyiért: ingyen volt, de egyébként 1,5-2 $ között mozog az ára szállítás nélkül - átlag ár
Szeressük: azonnal puha és hidratált bőr és kellemes illat
Nem szeressük: nem igazán találtam nem szerethető dolgot, legfeljebb az illeszkedést vehetném ide, ha nagyon kukacoskodó akarok lenni
Megvesszük újból? nem hinném, hogy magamtól konkrétan ezt a maszkot megvenném újra. Annyiféle sheet maszkot lehet kapni, mint égen a csillag, és szeretnék minél többet kipróbálni belőlük. Egyszer azonban kellemes tapasztalat volt.

Címkék: , , ,


Layout: Helle M. Inspired by: {x} Image: {x}